Beneficiile tale

Principalele avantaje ale tehnologiei radio Techem

Mai uşor de atât nu se poate! Niciun cititor de repartitoare sau contoare nu intră in apartamentul tau, stabilirea unei întâlniri nefiind necesara. Receptia consumurilor este atât de simplă. Dispozitivele înregistreaza si salveaza valorile de consum de la mijlocul lunii şi de la sfârşitul lunii. Transmiţătorul radio integrat trimite datele codificate.
În toată lumea, au fost instalate peste 12 milioane de echipamente cu tehnologia radio Techem.

Instalare usoara - nu sunt necesare fire sau modificari ale instalatiei, facând astfel instalarea foarte simplă. Echipamentele Techem radio colectează valorile de consum.

Receptie din afara locuintei - Nu este nevoie ca locuitorii sa fie acasă în ziua citirii. Nu mai este nevoie de estimări, de asemenea nu mai este necesară stabilirea unor întâlniri ulterioare.

Repartizare rapida - Valorile de consum sunt înregistrate şi transmise în mod automat. Fără erori de transmisie sau de procesare. Acest lucru economiseşte timp şi este premisa unei repartizări punctuale.

Locatari mulţumiţi - Niciun cititor de contoare sau repartitoare nu intră în apartamentul dumneavoastră, repartizarea este corectă, transparentă, rentabilă şi promptă.

Economie de timp - tehnologia radio nu presupune niciun fel de întâlniri programate, reveniri pentru citire sau citiri intermediare.

Vrei mai multe informatii?

Contacteaza-ne...