Politica privind utilizarea datelor cu caracter personal

Techem Energy Services S.R.L (denumita in continuare „Techem” sau „noi”), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, Strada Ronda nr. 8, va face cunoscuta aceasta Politica privind utilizarea datelor personale pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal.

Techem colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Cui se aplica aceasta politica?

Prezenta politica se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale:

 • Vizitatorilor site-ului nostru www.techem.ro („Vizitatori”);
 • Partenerilor nostri contractuali precum furnizori, clienti („Parteneri comerciali”);
 • Candidatilor la locurile de munca vacante ale Techem.


Ce date colectam despre dumneavoastra?

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • din informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de contact de pe site-ul nostru;
 • din documentele specifice relatiei cu dvs. (conventii, fise de dimensionare a corpurilor de incalzire, proceselor verbale de montaj);
 • prin CV-urile care contin date personale si pe care le transmiteti catre noi in scopuri de recrutare;
 • prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate.

Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, CNP, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, precum si alte informatii, dupa caz.

Prin activitatea desfasurata pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (i.e. informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului in care:

 • Suntem obligati sa facem acest lucru prin lege; si/sau
 • In cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit in mod separat.

In cazul in care ne furnizati in mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu site-ul www.techem.ro sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom putea sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al Techem.

Care sunt scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrarii?

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

 • in scopuri de comunicare atunci cand este necesar sa raspundem eventualelor solicitari parvenite prin formularul de contact din site-ul www.techem.ro, prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate;
 • in scopuri de comunicare atunci cand trebuie sa intreprindem masurile necesare pentru a incheia o relatie contractuala cu dumneavoastra sau cu compania pe care o reprezentati;
 • in scopuri de comunicare atunci cand trebuie sa executam o relatie contractuala cu dumneavoastra sau cu compania pe care o reprezentati;
 • in scopuri operationale specifice Techem Energy Services precum:
 • Vanzarea echipamentelor de contorizare
 • Efectuarea calcului de consum si emiterea documentelor de plata
 • Solutionarea sesizarilor si reclamatiilor
 • Respectarea obligatiilor legale, inclusiv in ceea ce priveste indeplinirea obligatiilor legale de identificare si cunoastere a clientelei
 • Raportari/comunicari interne sau catre alte societati din grupul Techem precum si raportari sau comunicari externe catre autoritati publice indreptatite sa solicite astfel de date conform legislatiei in vigoare
 • Realizarea de analize statistice
 • in scopuri legale atunci cand trebuie sa respectam o obligatie legala
 • evaluarea competentelor profesionale in timpul proceselor de recrutare si selectie pentru candidatii care au aplicat la posturile vacante din cadrul Techem

Colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal in scopurile mai sus mentionate se realizeaza avand la baza temeiul executarii contractului la care persoana vizata este parte, pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract sau avand la baza interesul legitim al Techem.

Cui transmitem datele cu caracter personal?

Techem nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

In cadrul Techem, doar un numar limitat de membri ai personalului au acces la datele dumneavoastra cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaste (”on a need to know basis”). Membrii personalului Techem au dreptul sa gestioneze datele cu caracter personal numai pe baza instructiunilor comunicate de Techem, in legatura cu responsabilitatile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale, autoritatilor fiscale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terte parti) in conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terte parti, astfel:

 • Catre parteneri de afaceri, furnizori si subcontractanti pentru executarea tuturor contractelor pe care le incheiem cu dumneavoastra, in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 • Catre furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic catre Techem;
 • Catre consultanti externi (i.e. avocati, contabili, auditori), in scopuri specifice, atunci cand este necesar.

Techem efectueaza o evaluare prealabila adecvata in selectarea tertelor parti furnizori de servicii si impune acestor furnizori de servicii sa mentina masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate in vederea protejarii datelor cu caracter personal si pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instructiunilor specificate de Techem. Furnizorii de servicii vor avea dreptul sa utilizeze subcontractanti in furnizarea serviciilor catre Techem, cu conditia ca fiecare subcontractant sa respecte aceleasi obligatii de protectie a datelor ca si furnizorii de servicii.

Daca ne trimiteti cereri prin intermediul formularului de contact din website-ul www.techem.ro, detaliile dvs. din formularul de solicitare, inclusiv datele de contact pe care le-ati furnizat acolo, vor fi stocate pentru a procesa solicitarea si in cazul intrebarilor ulterioare. Nu vom impartasi aceste informatii fara consimtamantul dvs.

Care este perioada de pastrare a datelor cu caracter personal?

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada necesara pentru a indeplini scopurile enumerate in prezenta Politica sau pentru perioada impusa de legislatia nationala aplicabila, in conformitate cu perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (si drepturile legitime ale altor persoane).

Transferul datelor personale in afara tarii

In cadrul proceselor operationale specifice, Techem Energy Services stocheaza datele cu caracter personal colectate pe servere ale grupului Techem plasate geografic in afara Romaniei.

Ce drepturi aveti?

Aveti urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

 • Dreptul de acces la datele personale respectiv de a va confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, si de a va furniza o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor personale;
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
 • Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
 • Dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca drepturile dumneavoastra descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru a va exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail dpo@techem.ro.

Confidentialitatea datelor minorilor

Site-ul www.techem.ro nu colecteaza cu buna stiinta date personale de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca parintele sau tutorele legal are la cunostinta faptul ca minorul aflat in custodia sa a furnizat site-ului www.techem.ro datele sale cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat Techem, la adresa de e-mail dpo@techem.ro. In cazul in care descoperim ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.techem.ro, atunci vom distruge aceste informatii de pe serverele noastre imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre site a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

Informatiile personale pe care le colectam automat prin intermediul acestui site Web

De fiecare data cand accesati site-ul Techem sau primiti un e-mail si faceti clic pe o legatura in cadrul acestuia, Techem poate colecta automat anumite informatii despre dvs., indiferent daca utilizati sau nu serviciile noastre.

Cand vizitati acest site, Techem stocheaza doar o adresa IP scurta a computerului solicitant, precum si site-ul web de la care ne vizitati. In timpul vizitei, sunt stocate data de acces, numele fisierelor solicitate, adresa URL, codul de raspuns HTTP, starea de acces, timpul de acces si octetii transferati in timpul conexiunii. Utilizam aceste informatii numai in scopuri statistice, prin care utilizatorul individual ramane anonim.

Hosting

Serviciile de hosting pentru website-ul www.techem.ro sunt mentinute de SysEleven GmbH ca furnizor de servicii tehnice in numele nostru si conform specificatiilor noastre.

etracker

Site-ul nostru utilizeaza serviciul de analiza etracker. Furnizor este etracker GmbH, First Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg Germania. Din profilurile de utilizare, datele pot fi create sub un pseudonim. Pot fi utilizate cookie-urile in acest scop. Fisierele cookie sunt fisiere text mici stocate local in memoria cache a browser-ului dvs. de internet. Cookie-urile permit recunoasterea browser-ului. Datele colectate cu ajutorul tehnologiilor etracker nu vor fi utilizate fara consimtamantul separat al persoanei in cauza pentru a identifica personal vizitatorii pe site-ul nostru si nu vor fi combinate cu date personale despre purtatorul pseudonimului.

Puteti obiecta la colectarea si stocarea datelor in orice moment, cu efecte pentru viitor.

Pentru a preveni colectarea si stocarea datelor despre vizitatori pentru viitor, puteti utiliza urmatorul link pentru a obtine un cookie de tip opt-out de la etracker, ceea ce va asigura ca nici un vizitator din browser-ul dvs. nu va fi colectat si stocat in viitor de catre etracker: https://www.etracker.de/privacy?et=BuEWvm

Acesta stabileste un cookie de tip opt-out numit "cntcookie" de catre etracker. Nu stergeti acest modul cookie atata timp cat doriti sa pastrati obiectia. Pentru mai multe informatii, consultati Politica de confidentialitate etracker: https://www.etracker.com/en/data-privacy/

Cookies

Paginile de internet folosesc partial asa-numitele cookie-uri. Cookie-urile nu dauneaza computerului si nu contin virusi. Cookie-urile servesc pentru a face oferta noastra mai prietenoasa, eficienta si sigura. Fisierele cookie sunt fisiere text mici stocate pe computer si stocate de browser-ul dvs.

Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt asa-numitele cookie-uri de sesiune. Acestea vor fi sterse automat la sfarsitul vizitei. Alte cookie-uri raman stocate pe dispozitiv pana cand le stergeti. Aceste module cookie ne permit sa recunoastem browser-ul dvs. data viitoare cand vizitati.

Puteti seta browser-ul astfel incat sa fiti informat cu privire la setarea cookie-urilor si sa permiteti modulele cookie numai in cazuri individuale, acceptarea cookie-urilor in anumite cazuri sau, in general, sa excludeti si sa permiteti stergerea automata a cookie-urilor la inchiderea browser-ului. Dezactivarea modulelor cookie poate limita functionalitatea acestui site web.

Cookiebot

Folosim funcții de la Cookiebot, un produs al companiei daneze Cybot A / S, Havnegade 39, 1058 Copenhaga, DK. Prin aceste funcții, datele pot fi trimise de la dvs. către Cookiebot sau Cybot, stocate și procesate. Puteți accepta sau respinge utilizarea tuturor cookie-urilor individuale. Puteți schimba sau retrage consimțământul dvs. aici:

Schimbă-ți consimțământul | Retrageți acordul dvs.

În banner-ul de informații, în care puteți selecta sau deselecta cookie-uri individuale, veți obține întotdeauna o prezentare generală actuală și completă a cookie-urilor utilizate pe site-ul nostru și vă puteți decide ce cookie-uri permiteți și care nu.

Ce date stochează Cookiebot?

Dacă consimțiți la utilizarea cookie-urilor, următoarele date vor fi transmise către Cybot, stocate și procesate acolo:

 • Adresa IP (anonimizată)
 • Data și ora consimțământului dumneavoastră
 • URL-ul site-ului nostru web
 • Datele browserului tehnic
 • Cheie anonimă criptată
 • Lista cookie-urilor pe care le-ați aprobat

Unde și pentru cât timp sunt stocate datele dvs.?

Toate datele colectate sunt transmise, stocate și transmise numai în Uniunea Europeană. Datele sunt stocate într-un centru de date Azure (furnizorul de cloud este Microsoft). Toate datele legate de utilizator vor fi șterse de Cookiebot după 12 luni de la consimțământul dvs. sau imediat după încheierea de către Cookiebot. Puteți vedea politica de confidențialitate a Cookiebot aici: www.cookiebot.com/de/privacy-policy/

Opțiune de opoziție

Puteți obține obiecțiuni la colectarea și stocarea datelor menționate mai sus, refuzând utilizarea cookie-urilor prin intermediul banner-ului cookie afișat sau refuzând utilizarea cookie-urilor în setările browserului.

Server-Log-Files

Furnizorul paginilor colecteaza si stocheaza automat informatiile din asa-numitele fisiere log de server, pe care browser-ul dvs. le transmite automat. Acestea sunt:

 • Tipul browser-ului si versiunea browser-ului
 • Sistem de operare utilizat
 • URL-ul referitorului
 • Adresa IP
 • Numele gazdei calculatorului de acces
 • Timpul solicitarii serverului

Ne rezervam dreptul de a verifica aceste date retrospectiv, daca constatam existenta unor indicatii specifice pentru utilizarea ilegala.

Criptare SSL

Acest site utilizeaza criptarea SSL din motive de securitate si pentru a proteja transmiterea de continut sensibil, cum ar fi solicitarile pe care ni le trimiteti ca operator de site. Puteti recunoaste o conexiune criptata prin schimbarea liniei de adrese a browser-ului de la "http: //" la "https: //" si simbolul de blocare in linia browser-ului. Daca este activata criptarea SSL, datele trimise de dvs. nu pot fi citite de terti.

Contact

Daca aveti intrebari sau neclaritati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Techem sau prin site-ul www.techem.ro sau daca doriti sa va exercitati unul sau mai multe din drepturile ce va revin, ne puteti contacta la adresa de e-mail dpo@techem.ro

Nota: Putem actualiza periodic aceasta Politica si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul www.techem.ro.

Va rugam sa consultati periodic pagina dedicata Politicii privind utilizarea datelor personale pentru a fi la curent cu noile modificari.

Ultima actualizare: 05.08.2020